30.01.17

Нове ім'я в сучасній літературі





Олександра Дорожовець - нове ім`я в сучасній дитячій літературі!


Олександра Дорожовець письменниця. Народилася 1 листопада 1981 року в Черкаській області в невеличкому містечку Умань. Після закінчення школи переїхала до Києва (1998), де вступила до Києво-Могилянської академії на спеціальність «Правознавство». Здобувши вищу освіту, більше десяти років працювала юристом. Проте останні два роки повністю припинила юридичну діяльність і захопилась ілюстрацією. Причин для радикальної зміни професії було багато, але основною, авторка вважає те, що юриспруденція її більше не надихає.

             2015 року дебютувала як дитяча письменниця з повістю «Старий будинок», здобувши перемогу в конкурсі «Напишіть про мене книжку!» від видавництва «Фонтан казок». 


Старий будинок – це неодмінно таємниця, іноді навіть містична… Але ті таємниці й та містика, з якою зіткнулася дванадцятирічна Софійка у старому будинку на Тихій вулиці, перевершать усі ваші сподівання! Навдивовижу світла і зворушлива історія про те, яким насправді важливим у нашому житті є все, створене з добром і любов’ю, у що вкладена часточка душі.   

Проте історія, в яку потрапляє дівчинка, лише на перший погляд звичайна. Зовсім скоро в ній з’являється загадка, інтрига й навіть містика. Софійка, нехтуючи бабусиними пересторогами, наважилася піти Тихою вулицею й зазирнути за паркан покинутого маєтку. Несподівано вона стає бранкою цього таємничого місця та його господарів.
Отож, пориньте у захоплюючий світ пригод. Дізнайтеся, чи змогла авторка знайти компроміс між старим і новим та врятувати дух маєтку – на сторінках повісті "Старий будинок" .
                 

Немає коментарів:

Дописати коментар